• Посилання скопійовано

ПФУ надіслав до кабінетів на порталі е-послуг повідомлення громадянам, які опалюють житло твердим паливом

Громадян, які в попередньому періоді вже отримували додаткову підтримку, поінформовано про те, що їм не потрібно звертатися до органу Фонду, оскільки згоду на передачу та обробку персональних даних урядам іноземних держав ними було надано раніше

ПФУ надіслав до кабінетів на порталі е-послуг повідомлення громадянам, які опалюють житло твердим паливом

Пенсійний фонд України розповідає, що отримувачам житлових субсидій та пільг, які опалюють свої житлові приміщення твердим паливом та які мають право на додаткову підтримку відповідно до постанови Уряду від 15.10.2024 №1169 «Про надання додаткової підтримки населенню на придбання твердого пічного побутового палива в опалювальний сезон», надіслано повідомлення до особистих кабінетів на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України (розділ «Мої повідомлення» – рубрика «Індивідуальні повідомлення»).

Громадян, які в попередньому періоді вже отримували додаткову підтримку, поінформовано про те, що їм не потрібно звертатися до органу Фонду, оскільки згоду на передачу та обробку персональних даних урядам іноземних держав ними було надано раніше.

А домогосподарствам, які такої згоди не надавали або додаткової підтримки не отримували, Фонд нагадав про необхідність надати «Згоду на передачу та обробку персональних даних» через особистий кабінет вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України або до його територіальних органів.

Джерело: Пенсійний фонд України

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»