• Посилання скопійовано

АМКУ: Магазини зменшать ціни на товари першої необхідності

Торгові мережі погодилися зменшити націнку на продукти першої необхідності

АМКУ: Магазини зменшать ціни на товари першої необхідності

З метою стабілізації цін на продукти на час карантину в Україні супермаркети погодилися зменшити націнку на продукти першої необхідності. Про це у Facebook повідомив голова Київського обласного відділення АМКУ Олексій Хмельницький.

За його словами, на зниження націнки пішли NOVUS, «Ашан», METRO Cash & Carry Ukraine, «Сільпо», BILLA, АТБ-Маркет, VARUS, «ЕКО-маркет», «Велика Кишеня» та «Велмарт».

«Ми вже отримали від них відповідні листи. Завтра цю інформацію зможуть перевірити всі бажаючі в магазинах зазначених мереж (інформацію з переліком товарів, на які знижено націнку, можна буде побачити на сайті компанії)», – наголосив Хмельницький.

Він також уточнив, що ряд торгових мереж взагалі відмовилися від націнки на окрему групу товарів на період карантину. Мова йде про такі продукти, як борошно, буряк, капуста, картопля, морква, різні крупи (в тому числі гречка), цибуля, цукор, олія, макаронні вироби, молоко та яйця. 

«Супермаркети погодилися знизити ціни на продукти», – АМКУ.

Рубрика: Суспільство і життя/Економіка

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Економіка»