• Посилання скопійовано

Уряд створить Фонд часткового гарантування кредитів у сільському господарстві

За словами Шмигаля, Уряд продовжує працювати над розширенням програм підтримки малого та середнього бізнесу

Уряд створить Фонд часткового гарантування кредитів у сільському господарстві

Держава надаватиме гарантії під кредити для дрібних та середніх фермерських господарств. Про це повідомив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час засідання Уряду 16 лютого.

«Уряд створить Фонд часткового гарантування кредитів у сільському господарстві. Портфельні гарантії показали себе як надійний та ефективний стимулюючий інструмент для мікропідприємництва, тому схожу практику буде поширено на представників аграрного сектора», — відзначив Денис Шмигаль.

Крім того, Прем’єр-міністр відзначив, що буде розширено програму портфельних гарантій. Так, Уряд схвалив документ, реалізація якого дозволяє надати державні гарантії ще двом банкам-кредиторам. Вони зможуть видавати кредити для мікро- і малого бізнесу під часткове гарантування з боку держави.

Денис Шмигаль нагадав, що загальний обсяг програми на цей рік складає 10 млрд грн. Загалом вже надано держгарантій більш ніж на 8 млрд грн.

***

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Суспільство і життя/Економіка

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Економіка»