• Посилання скопійовано

Українські підприємці можуть рік продавати товари на Amazon без комісії

Мінцифри спільно з Укрпоштою, маркетплейс-промоушн агенцією Disqover Agency та Startup Ukraine звернулася до Amazon, щоб полегшити умови для українських продавців

Українські підприємці можуть рік продавати товари на Amazon без комісії

Мінцифра спільно з Укрпоштою, маркетплейс-промоушн агенцією Disqover Agency та Startup Ukraine звернулася до Amazon, щоб полегшити умови для українських продавців та допомогти їм виходити на нові ринки і просувати за кордоном продукти made in Ukraine. Розповідає Мінцифри.

Раніше підприємці мали багато бар’єрів, щоб створити на Amazon свій магазин, а з кожного продажу мусили платити від 7 до 17% від ціни за певну категорію товару.

Зараз робити це набагато легше! З 6-го вересня бізнес, що відправляє товари з України до ЄС та Великобританії, не сплачує жодних відсотків з продажу.

Тепер українці зможуть просувати свої товари на світовий ринок на більш вигідних умовах, популяризувати українське та підтримувати економічний фронт

Джерело: Мінцифри

Рубрика: Суспільство і життя/Економіка

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Економіка»