• Посилання скопійовано

У 2023 році Уряд продовжить програми допомоги українському бізнесу

Зокрема, у 2023 році працюватимуть далі програми пільгових кредитів, виплати за наймання переселенців та надання безповоротних грантів єРобота

У 2023 році Уряд продовжить програми допомоги українському бізнесу

У 2023 році Уряд продовжить програми допомоги українському бізнесу, аби поступово відновлювати нашу економіку. Зокрема, працюватимуть далі програми пільгових кредитів, виплати за наймання переселенців та надання безповоротних грантів єРобота. Розповів Д. Шмигаль в Телеграм.

  • За період дії воєнного стану в Україні у межах державної програми «Доступні кредити 5-7-9%» видано позик на 54 млрд грн для більш ніж 13,5 тисяч бізнесів.
  • У межах програми виплат за найм переселенців Уряд уже виплатив близько 150 млн грн. Мова йде про більш ніж 13 тисяч працівників, які отримали роботу.
  • За програмою єРобота уже видано більше тисячі грантів. 250 млн грн на мікробізнес. Ще 320 млн грн на створення майже 50 нових виробництв у сфері переробки. Це харчові й меблеві виробництва, обробка деревини та металу, виробництво електричного та машинного устаткування. Тобто вже зараз ідеться про створення тисяч нових робочих місць, і це лише старт програми.

Рубрика: Суспільство і життя/Економіка

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Економіка»