• Посилання скопійовано

Малий бізнес в Україні зможе отримати від Meta $1000 на рекламу в Facebook та Instagram

Американська компанія Meta виділила $1,5 млн у вигляді купонів для малого українського бізнесу, які можна витратити на рекламу в Facebook і Instagram. Один купон – $1000

Малий бізнес в Україні зможе отримати від Meta $1000 на рекламу в Facebook та Instagram

FEDOROV у своєму телеграм-каналі розповідає, про 1,5 млн доларів від Meta для українських підприємців. Отримайте 1000$ на рекламну кампанію свого бізнесу у Facebook або Instagram.

Потужний малий і середній бізнес – основа економіки успішної країни. Допомога від Meta дозволить українським підприємцям залучити нових клієнтів, масштабувати власні проєкти та підтримати українську економіку.

Команда Мінцифри та Дія.Бізнес активно працювала з Meta над запуском цієї програми. Адже розуміємо, наскільки важливо підтримати малий та середній бізнес.

Щоб взяти участь, потрібно мати зареєстроване в Україні підприємство, керувати українською бізнес-сторінкою у Facebook і мати дійсний рекламний обліковий запис. Більше деталей про програму і процес подання заявки дивіться за цим посиланням.

Дякую Meta за підтримку українського бізнесу. Впевнений, цей кейс допоможе українським підприємцям розкрити свій потенціал.

Рубрика: Суспільство і життя/Економіка

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Економіка»