• Посилання скопійовано

ПриватБанк почав приймати заявки на кредитування посівної

За новими умовами агровиробники зможуть отримати у ПриватБанку фінансування на посівну кампанію без додаткової застави для клієнтів мікробізнесу на суму до 5 млн грн, а для клієнтів малого бізнесу – до 7 млн грн

ПриватБанк почав приймати заявки на кредитування посівної

ПриватБанк відкрив приймання заявок на фінансування українських аграріїв для проведення посівної 2023 року. Як повідомив член правління з питань МСБ ПриватБанку Євген Заіграєв, після затвердження урядом оновлених умов державної підтримки бізнесу та підписання відповідних договорів з банком ПриватБанк оперативно перезапустив приймання заявок як від агровиробників, так і від інших категорій бізнес-клієнтів.

За новими умовами агровиробники зможуть отримати у ПриватБанку фінансування на посівну кампанію без додаткової застави для клієнтів мікробізнесу на суму до 5 млн грн, а для клієнтів малого бізнесу – до 7 млн грн.

«Ми очікуємо значного потоку заявок та збільшення кредитного портфелю в цьому році, – відзначає Євген Заіграєв. – Зокрема, новими умовами державної програми «5-7-9%» встановлено декілька пріоритетних напрямів пільгового кредитування, насамперед  фінансування аграріїв на посівну 2023 року».

При цьому  зазначимо, що новими умовами значно посилено функції контролю за цільовим використанням доступних кредитів на і інвестиційні цілі – клієнти мають надавати документи про цільові напрями витрат коштів, а банк спрямовувати кошти саме на рахунки контрагентів (це не стосується фінансування оборотного капіталу). ПриватБанк прагне зробити і цю процедуру максимально прострою та прозорою для клієнтів.

ПриватБанк є лідером підтримки українського бізнесу за програмою доступних кредитів «5-7-9%», який на сьогодні випереджає банк #2 у 2,97 раза за кількістю виданих кредитів та в 1,34 раза за обсягами кредитування. Також ПриватБанк бере активну участь у програмі «державних гарантій», випереджаючи банк #2 за програмою за кількістю/сумою кредитів відповідно у 6,16 та 2,35 раза.

Джерело: ПриватБанк

Рубрика: Суспільство і життя/Економіка

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Економіка»