• Посилання скопійовано

Інвестиції в Україні страхуватимуть від воєнних ризиків: прийнято за основу законопроєкт

ВРУ прийняла за основу проєкт № 9015 щодо страхування інвестицій в Україні від воєнних ризиків. Законопроєкт був розроблений з метою створення умов для масштабування інвестицій в Україні в часи військових дій та повоєнного відновлення

Інвестиції в Україні страхуватимуть від воєнних ризиків: прийнято за основу законопроєкт

29 травня ВРУ Рада прийняла законопроєкт № 9015 щодо страхування інвестицій в Україні від воєнних ризиків за основу. Про це повідомив Гетманцев у своєму Телеграм-каналі

Законопроєкт щодо страхування інвестицій в Україні від воєнних ризиків був розроблений з метою створення умов для масштабування інвестицій в Україні в часи військових дій та повоєнного відновлення. 

Ініціатива передбачає підтримку економічної діяльності в Україні, посилення промислового (в тому числі оборонно-промислового) сектору, а також створення нових робочих місць та наповнення бюджетів всіх рівнів коштами від сплати податків, що зумовить посилення сил оборони України.

По суті самого законопроєкту: 

Пропонується внесення змін до Закону України «Про фінансові механізми стимулювання експортної діяльності», зокрема усунути прогалини, що обмежують можливість страхування вітчизняних інвестицій Експортно-кредитним агентством, у тому числі в умовах військових дій та повоєнного відновлення.

Рубрика: Суспільство і життя/Економіка

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Економіка»