• Посилання скопійовано

Бізнесмени з Київської області можуть отримати пільгові кредити від Приватбанку

У співпраці з Київською ОВА ПриватБанк кредитуватиме підприємців регіону за пільговими умовами на відновлення та розбудову бізнесу. Київська область виділила понад 20 млн грн на компенсацію процентних ставок та почала співробітництво з банками

Бізнесмени з Київської області можуть отримати пільгові кредити від Приватбанку

ПриватБанк та Київська обласна військова адміністрація підписали договір щодо спеціальних пільгових умов кредитування для підприємців мікро-, малого та середнього бізнесу регіону. Завдяки такій співпраці ПриватБанк надаватиме пільгові кредити підприємцям та малому бізнесу в рамках програми розвитку Київської області.

За словами члена правління ПриватБанку з питань МСБ Євгена Заіграєва, для банку підтримка малого бізнеса є приорітетом розвитку, і банк радий надати підприємцям Київщини доступ до нової програми підтримки інвестицій у відбудову та розвиток бізнесу, збереження та збільшення робочих місць.

Київська область перша з українських регіонів виділила понад 20 млн грн на компенсацію процентних ставок та почала співробітництво з банками щодо реалізації програми стимулювання інвестиційних проектів у регіоні. Поєднання регіональної програми з державною програмою доступних кредитів 5-7-9% дозволить розвивати нові робочі місця, оскільки через війну в області втрачено понад 9 тис. робочих місць.

Джерело: ПриватБанк

Рубрика: Суспільство і життя/Економіка

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Економіка»