• Посилання скопійовано

Органічні виробники можуть отримати генератори безкоштовно

Сертифіковані органічні оператори, які розташовані у Чернігівській, Донецькій, Дніпропетровській, Харківській, Херсонській, Сумській, Запорізькій, Одеській та Миколаївській областях, можуть подавати заявки на безкоштовне отримання генераторів

Органічні виробники можуть отримати генератори безкоштовно

У теперішніх реаліях держава наперед вживає необхідних заходів щодо підтримки аграріїв різних галузей всім необхідним для забезпечення продовольчої безпеки, інформують у Комітеті з питань аграрної та земельної політики.

Так, за даними Мінагрополітики Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО) і проєкт «Німецько-українська співпраця в галузі органічного сільського господарства» (COA) запрошують сертифікованих органічних операторів, розташованих у Чернігівській, Донецькій, Дніпропетровській, Харківській, Херсонській, Сумській, Запорізькій, Одеській та Миколаївській областях України, подавати заявки на безкоштовне отримання генераторів.

Зазначається, що загальна кількість генераторів - 25. Програму фінансує Федеральне міністерство продовольства та сільського господарства Німеччини (BMEL). Заявки подаються у письмовій формі до 10 липня 2023 року.

До кожної заявки додається копія дійсного сертифіката, виданого органом сертифікації, яку потрібно надіслати електронною поштою на адресу проєкту «Німецько-українська співпраця в галузі органічного сільського господарства» – coa-ukraine@afci.de.

Докладну інформація, критерії відповідності для отримання генераторів, перелік винятків та форму заявки розміщено за посиланням.

Джерело: Верховна Рада України

Рубрика: Суспільство і життя/Економіка

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Економіка»