• Посилання скопійовано

Уряд послабив контроль цін на соціально значущі товари

Кабмін знизив періодичність проведення моніторингу споживчих цін на соціально значущі товари. Відповідні зміни було внесено до відповідного розпорядження Уряду

Уряд послабив контроль цін на соціально значущі товари

Відповідні зміни було внесено до розпорядження «Про заходи щодо моніторингу та аналізу цін і стану товарних ринків», ухваленого в січні 2022 року, повідомив представник Кабміну у Верховній Раді Тарас Мельничук.

Згідно з оновленим розпорядженням уряду, Державна служба статистики тепер проводитиме моніторинг споживчих цін на соціально значущі товари не щодня, а щотижня.

Крім того, скасовано норму про те, що Державна служба з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів щотижня проводить аналіз задекларованих роздрібних цін на товари, які мають істотну соціальну значущість, і товари протиепідемічного призначення.

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Суспільство і життя/Економіка

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Економіка»