• Посилання скопійовано

Мінцифри обіцяє гранти за кращі стратегії відновлення бізнесу та робочих місць

Наразі запускається освітньо-грантова програма «Міцність», яка передбачає грант у 3 тис. доларів авторам найкращих стратегій з відновлення бізнесу та створення нових робочих місць

Мінцифри обіцяє гранти за кращі стратегії відновлення бізнесу та робочих місць

Міністерство цифрової трансформації запускає освітньо-грантову програму «Міцність», яка передбачає грант у 3 тис. доларів авторам найкращих стратегій з відновлення бізнесу та створеннюнових робочих місць.

Про це повідомив у своєму Телеграм-каналі віцепрем'єр – міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

«Допомагаємо підприємцям з Харківської, Дніпропетровської, Одеської областей, які постраждали від російського вторгнення. Хочемо, щоб вони здобували нові знання та відновлювали бізнес. Сильні підприємці – основа економіки країни», – зазначив він.

Загалом на програму буде виділено 60 тисяч доларів. По 3 тис. доларів отримають 20 найкращих стратегій.

Освітні івенти відбудуться у центрах Дія.Бізнес. Вони передбачають воркшопи, майстер-класи, лекції та семінарами.

«Експерти допоможуть прокачати скіли з планування бізнесу, маркетингу, міжнародної торгівлі, розвитку інновацій, психологічної стійкості тощо», – розповів Федоров.

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Суспільство і життя/Економіка

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Економіка»