• Посилання скопійовано

Для окремих видів сільгосппродукції запроваджується бронювання у черзі на митниці під час експорту

Затверджено перелік сільськогосподарської продукції, яка має обмежений строк зберігання, та перелік продукції, яка має особливий режим зберігання, для бронювання у черзі на митниці під час їхнього експорту

Для окремих видів сільгосппродукції запроваджується бронювання у черзі на митниці під час експорту

Уряд затвердив Постанову від 24.11.2023 р. №1239 щодо переліку сільськогосподарської продукції, яка має обмежений строк зберігання, та перелік сільськогосподарської продукції, яка має особливий режим зберігання. 

Нею доручено Мінінфраструктури забезпечити відповідно до правил проходження електронної черги перед міжнародним пунктом пропуску через державний кордон України за допомогою електронної системи та її функціонування організацію бронювання користувачами електронної системи «Електронна черга перетину кордону» місць у пріоритетній черзі перетину кордону вантажними автомобілями із с/г продукцією, яка має обмежений строк зберігання, як такими, що відповідно до законодавства мають право на здійснення відповідних видів контролю в міжнародному пункті пропуску через державний кордон України у першочерговому порядку.

Окремо проводитиметься бронювання користувачами електронної системи «Електронна черга перетину кордону» місць у черзі очікування вантажних автомобілів із с/г продукцією, яка має особливий режим зберігання, без зазначення номера митної декларації, оформленої для вивезення товарів із митної території України, під час бронювання.

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Суспільство і життя/Економіка

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Економіка»