• Посилання скопійовано

Google запускає безоплатні навчальні онлайн-програми для підтримки бізнесу в Україні

Google в Україні запускає нові програми, щоб допомогти українським підприємствам у масштабуванні, конкурентоспроможності та захисті від кіберзагроз

Google запускає безоплатні навчальні онлайн-програми для підтримки бізнесу в Україні

Міністерство цифрової трансформації України розповідає, що Google в Україні запускає нові програми, щоб допомогти українським підприємствам у масштабуванні, конкурентоспроможності та захисті від кіберзагроз завдяки практичним цифровим інструментам.

«Google для бізнесу» містить 3 безоплатні онлайн-програми:

  1. «Зростайте з Google: програма для малих бізнесів», початок 3 квітня.
  2. «Безпечніше з Google: основи кібербезпеки для бізнесу», початок 9 квітня.
  3. «Знаходьте нових клієнтів за кордоном», початок 16 квітня.

Програма «Зростайте з Google» – це безоплатна ініціатива Google у співпраці з EdEra для власників малого бізнесу. Учасники отримають 8 тижнів онлайн-навчання та доступ до спільноти українських підприємців. Під час навчання учасники розглянуть, як побудувати стратегію для свого бізнесу, налаштувати фінанси й системний маркетинг і не тільки. Після завершення програми учасникам надається сертифікат, а 100 бізнесів зможуть взяти участь у менторській програмі від експертів.

Програма «Безпечніше з Google» призначена для власників, керівників та співробітників малих і середніх підприємств, які бажають захистити свій бізнес від кіберзагроз, отримати практичні знання про кібергігієну та розпізнавання кібератак. До навчального плану  входять  4 навчальні тренінги з практичними завданнями, бізнес-кейси та опціональні 1:1 консультації. Учасники зможуть скористатися досвідом провідних українських експертів у захисті бізнесу та даних клієнтів.

Програма «Знаходьте нових клієнтів за кордоном» спрямована на підприємців, які прагнуть вийти на нові ринки, або вже присутні там і хочуть надалі розвивати свій експорт. Учасники отримають доступ до 11 щотижневих прямих трансляцій, групових обговорень матеріалу та Q&A-сесій. Кожен учасник має можливість отримати безкоштовний купон на рекламу в Google Ads. Також 100 учасників отримають подарунковий пакет цифрових інструментів для виходу за кордон та менторську підтримку від фахових експертів та чинних експортерів. 

Докладніше про кожну програму та реєстрацію можна дізнатися за посиланням.

Приєднуйтеся до кампанії «Google для бізнесу» та отримайте можливість розвивати свій бізнес разом з Google.

Джерело: Міністерство та Комітет цифрової трансформації України

Рубрика: Суспільство і життя/Економіка

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Економіка»