• Посилання скопійовано

10% компенсації за купівлю товарів українського виробництва: бета-тест Нацкешбеку через Дію

Для участі у Нацкешбеку слід відкрити спеціальний рахунок у банку та за кілька кліків доєднатися до Національного кешбеку у застосунку Дія. Перший місяць програма працюватиме в режимі бета-тестування

10% компенсації за купівлю товарів українського виробництва: бета-тест Нацкешбеку через Дію

Відтепер українці отримуватимуть до 3 тисяч гривень компенсації за купівлю товарів локального виробництва щомісяця. Про це повідомило Мінцифри у своєму Телеграм-каналі.

Просто відкрийте спеціальний рахунок у банку та за кілька кліків доєднайтеся до Національного кешбеку у застосунку Дія. Перший місяць програма працюватиме в режимі бета-тестування.

На що можна буде витратити кешбек?

  • медичні послуги, спорт, кіно, заклади харчування,
  • комуналка, транспорт, мобільний зв’язок,
  • донати на Сили оборони України, військові облігації та благодійність,
  • багато інших послуг, товарів українського виробництва.

Перелік продавців, виробників і товарів, за які нараховується кешбек, шукайте за посиланням

Виробники та продавці українських товарів, доєднуйтеся до Нацкешбеку через портал Дія. Це крута можливість збільшити попит і залучити нових клієнтів.

Координатором програми Національний кешбек є Міністерство економіки України. У реалізації проєкту беруть участь Міністерство цифрової трансформації України, Державна податкова служба, Ощадбанк та уповноважені банки України. Технологічним партнером у реалізації програми є міжнародна платіжна система Mastercard. Операційний партнер проєкту – міжнародна компанія платіжних технологій Visa.

Рубрика: Суспільство і життя/Економіка

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Економіка»