Згідно зі ст. 2 Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» від 6 липня 1995 року №266/ 95-ВР зі змінами та доповненнями — РРО пристрій або програмно-технічний комплекс, у якому реалізовано фіскальні функції і який призначено для реєстрації розрахункових операцій під час продажу товарів (наданні послуг), операцій з купівлі-продажу іноземної валюти й/або реєстрації кількості проданих товарів (наданих послуг). Отже, у касовому апараті слід фіксувати лише кількість проданих товарів у момент реалізації, а не тих, що надійшли до бару.
У РРО бару фіксують кількість проданих товарів у момент реалізації
Чи обов?язково у барі кодувати в РРО кількість алкогольних напоїв та інших купованих товарів під час їх надходження? І як тоді програмувати коктейлі, що їх бармен готує з використанням купованого спиртного?
Рубрика: Держрегулювання/Готівковий обіг та каса
Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.
Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.
на мiсяць безкоштовно!Спробувати