• Посилання скопійовано

Продаж технічно складних побутових товарів з РРО - не з 1 січня 2017 р.

Мінфін на своїй сторінці у Фейсбук повідомив, що продаж технічно складних побутових товарів через РРО не застосовуватиметься з 1 січня 2017 року, а лише після визначення переліку товарів

Нагадаємо, одна зі змін, запропонованих законопроектом № 5132, змушує ФОП-"єдинників", які торгують «технічно складними побутовими товарами» за готівку, проводити розрахунки із покупцями тільки за допомогою РРО. Про це ми писали тут.

За інформацією, яка з'явилась сьогодні (29 грудня) у Фейсбук на сторінці Мінфіну, ці норми застосовуватимуться не з 1 січня 2017 року, як вважалось раніше, а лише після визначення переліку товарів.

Перелік товарів, які підлягатимуть застосуванню РРО, має встановити Кабінет Міністрів до 31.03.2017 р. 

Протягом цього періоду штрафні санкції застосовуватися не будуть.

УВАГА! Мінфін наголошує, що це має бути окремий Перелік з метою застосування РРО, який не пов’язаний зі схожим Переліком з метою гарантійного ремонту (постанова КМУ від 11.04.2002 р. № 506).

 

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Готівковий обіг та каса

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Готівковий обіг та каса»