• Посилання скопійовано

Бізнес просить ветувати законопроекти №1053-1 та №1073

Під час зустрічі з головою ДПС представники підприємницьких організацій ще раз висловили свою позицію і попросили її донести до вищого керівництва країни

Бізнес просить ветувати законопроекти №1053-1 та №1073

ДПСУ повідомляє, що 9 жовтня голова ДПС Сергій Верланов і керівники профільних департаментів податкової служби зустрілися з представниками громадських організацій та асоціацій, які вимагають ветувати законопроекти №1053-1 та №1073, що змінюють правила застосування реєстраторів розрахункових операцій.

Представники підприємницьких організацій ще раз висловили свою позицію і попросили Сергія Верланова донести її до вищого керівництва країни. Очільник ДПС подякував присутнім за відверту розмову.

«Повністю приймаємо формат вашого звернення. Ми, як Державна податкова служба, готові адмініструвати ухвалені закони. Але на ваше звернення відреагуємо,  відпрацюємо», – сказав Сергій Верланов.

***

Читайте також: УВАГА! Рада розблокувала підписання законів щодо детінізації готівкових розрахунків

Джерело: ДПСУ

Рубрика: Держрегулювання/Готівковий обіг та каса

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Готівковий обіг та каса»