• Посилання скопійовано

ДПС оновила версію фіскального серверу програмного забезпечення ПРРО

ДПС оновила версію АРІ фіскального сервера (Єдине вікно подання електронної звітності) та версію безкоштовного програмного рішення

ДПС оновила версію фіскального серверу програмного забезпечення ПРРО

Державна податкова служба продовжує тестування АРІ фіскального сервера контролюючого органу та безкоштовного програмного рішення, призначеного для реєстрації розрахункових операцій.

Відповідно до отриманих у ході тестування пропозицій щодо роботи АРІ фіскального сервера (Єдине вікно подання електронної звітності) та безкоштовного програмного рішення «Програмний реєстратор розрахункових операцій (тестова версія)» доопрацьовано (розширено) їх функціонал.

Оновлений опис АРІ фіскального сервера (Єдине вікно подання електронної звітності) розміщено тут.

Оновлена версія безкоштовного програмного рішення «Програмний реєстратор розрахункових операцій (тестова версія)» розміщена тут.

Нагадуємо, що тестування триватиме до 31.07.2020.

У разі виникнення у ході тестування запитань до роботи АРІ та безкоштовного програмного рішення просимо направляти їх на адресу: prro@tax.gov.ua та звертатись за телефоном: 0 800 501 007.

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: ДПСУ

Рубрика: Держрегулювання/Готівковий обіг та каса

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Готівковий обіг та каса»