• Посилання скопійовано

СГ торгує на ринках по всій території України: яку адресу зазначати у чеку РРО?

У випадку здійснення госпсуб’єктом торгівлі по всій території України, адресою та місцем проведення госпдіяльності, яку необхідно зазначити у рядку 3 фіскального чека, є місце його реєстрації та обліку в контролюючому органі (квартира, офіс, тощо)

СГ торгує на ринках по всій території України: яку адресу зазначати у чеку РРО?

Податківці у підкатегорії 109.10 ЗІР зауважили, що   обов’язкові реквізити фіскального касового чека на товари (послуги) (далі – фіскальний чек) визначено п. 2 розд. II Положення про форму та зміст розрахункових документів/електронних розрахункових документів, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 21.01.2016 № 13 із змінами та доповненнями, яким передбачено, що у фіскальному чеку зазначаються обов’язкові реквізити, зокрема, адреса господарської одиниці (рядок 3).

У випадку здійснення суб’єктом господарювання торгівлі на ринках, ярмарках на всій території України, у розташованих на їх території магазинах, кіосках, палатках, павільйонах, приміщеннях контейнерного типу без використання авто та укладання відповідних договорів оренди адресою та місцем проведення господарської діяльності, яку необхідно зазначити у рядку 3 фіскального чека, є місце його реєстрації та обліку в контролюючому органі (квартира, офіс, тощо).

Джерело: Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс

Рубрика: Держрегулювання/Готівковий обіг та каса

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Готівковий обіг та каса»