• Посилання скопійовано

СГ здійснює торгівлю за місцезнаходженням покупця: що зазначати у реєстраційній заяві на РРО?

Якщо СГ здійснює торгівлю за місцезнаходженням покупця без використання авто, то СГ реєструє РРО/ПРРО на стаціонарну господарську одиницю

СГ здійснює торгівлю за місцезнаходженням покупця: що зазначати у реєстраційній заяві на РРО?

Податківці у підкатегорії 109 ЗІР зазначили, що у розділі 3 «Дані щодо господарської одиниці» заяви про реєстрацію реєстраторів розрахункових операцій за формою №1-РРО (далі – заява №1-РРО)/ заяви про реєстрацію програмних реєстраторів розрахункових операцій за формою №1-ПРРО (далі – заява №1-ПРРО) зазначаються: ідентифікатор об’єкта оподаткування, код території, назва господарської одиниці, адреса розміщення господарської одиниці, які заповнюються згідно з даними повідомлення про об’єкти оподаткування або об’єкти, пов’язані з оподаткуванням або через які провадиться діяльність за формою №20-ОПП (далі – повідомлення №20-ОПП), поданим до контролюючого органу відповідно до вимог п. 63.3 ПКУ та Порядку обліку платників податків і зборів, затвердженим наказом Мінфіну від 09.12.2011 №1588.

Якщо торгівля (надання послуг) здійснюється суб’єктом господарювання за місцезнаходженням покупця (замовника) з використанням транспортних засобів, що експлуатуються суб’єктом господарювання, у повідомленні №20-ОПП зазначаються відомості про такий транспортний засіб, як про об’єкт оподаткування. У заяві №№1-РРО/1-ПРРО про транспортний засіб повідомляється, як про господарську одиницю, на яку реєструється реєстратор розрахункових операцій (далі – РРО)/програмний реєстратор розрахункових операцій (далі – ПРРО).

Якщо торгівля (надання послуг) здійснюється суб’єктом господарювання за місцезнаходженням покупця (замовника) без використання транспортного засобу, суб’єкт господарювання реєструє РРО/ПРРО на стаціонарну господарську одиницю (офіс, магазин, склад), про яку повідомлено контролюючий орган, як про об’єкт оподаткування шляхом подання повідомлення №20-ОПП.

У фіскальному чеку в такому випадку зазначають назву та адресу стаціонарної господарської одиниці, на яку зареєстрований РРО/ПРРО.

Джерело: Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс

Рубрика: Держрегулювання/Готівковий обіг та каса

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Готівковий обіг та каса»