• Посилання скопійовано

Набирає чинності постанова КМУ про мінімальні ціни на алкоголь іноземного виробництва

Постанова КМУ від 21.12.2011 р. №1307 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 30 жовтня 2008 р. №957»

Сьогодні набирає чинності постанова КМУ від 21.12.2011 р. №1307

Цим актом Кабінет Міністрів вніс зміни до своєї постанови від 30.10.2008 р. №957 «Про встановлення розміру мінімальних оптово-відпускних і роздрібних цін на окремі види алкогольних напоїв».

Зокрема, з назви і пункту 1 постанови №957 вилучено згадку про те, що встановлені документом розміри мінімальних цін для окремих алкогольних напоїв застосовуються тільки до товарів «вітчизняного виробництва».

Як наслідок, від сьогодні мінімальні ціни за 1 літр горілки і лікеро-горілчаних виробів, інших зброджених напоїв, сумішей з них, сумішей зброджених напоїв з безалкогольними, спиртних дистилятів і спиртних напоїв, отриманих шляхом перегонки виноградного вина або вичавків винограду, коньяку (три-п’ять зірочок), інших спиртних дистилятів і спиртних напоїв, вина (у скляній тарі місткістю 0,7 л, в іншій — 1 л), поширюються також і на алкоголь іноземного виробництва.

 

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»