• Посилання скопійовано

У Києві заборонили зовнішню рекламу

У зв’язку з проведенням Євро-2012 КДМА на півроку, з 1 січня до 1 серпня 2012 року, встановила мораторій на розміщення зовнішньої реклами у столиці. Це рішення було ухвалено на виконання рішення Київради «Про угоду з приймаючим містом фінального турніру чемпіонату Європи 2012 року з футболу» від 8 лютого 2007 року. Отже, у КДМА більше не приймаються заявки про надання дозволів на розміщення зовнішньої реклами, крім таких видів рекламних конструкцій: тумби, об’ємно-просторові конструкції, які стоять окремо, та рекламні вивіски, написи на будівлі, споруді. Встановлювати нові рекламні засоби у КДМА наразі не рекомендують, крім вищезазначених винятків, на які отримано дозволи на розміщення зовнішньої реклами.

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»