• Посилання скопійовано

Свідоцтво про перевезення тварин Україною відтепер коштуватиме 18 грн

На початку січня набрала чинності постанова КМУ про затвердження переліку платних послуг, які надає Державна ветеринарна та фітосанітарна служба України, а також органи та установи, що належать до сфери її управління. Про це УНН (http://www.unn.com.ua) повідомили у прес-службі Державної ветеринарної та фітосанітарної служби

Зокрема, видача ветеринарного свідоцтва для переміщення товарів і живих тварин територією України коштуватиме 18,09 грн. А вартість ветеринарно-санітарного паспорту на тварину становитиме 51,29 грн. При вивезенні продукції за кордон доведеться придбати міжнародний ветеринарний сертифікат за 14,85 грн. Карантинний сертифікат на партію вантажу коштуватиме 38,8 грн.

Постановою КМУ також затверджено розмір плати за видачу Державною ветеринарною та фітосанітарною службою карантинного дозволу на імпорт або транзит вантажу. Так, за вантаж до 50 тонн доведеться сплатити 58,32 грн, від 50 до 100 тонн — 116,64 грн, від 100 до 200 тонн — 173,79 грн, від 200 до 1000 тонн — 233,28 грн, а за понад 1000 тонн і за кожну наступну тисячу тонн — 174, 96 грн.

Оксана Щербак

 

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»