• Посилання скопійовано

Держслужба інтелектуальній власності визначила, як подавати через Інтернет заявку на об’єкт інтелектуальної власності

Наказом від 31.01.2012 р. №50-Н Держслужба з питань інтелектуальної власності затвердила Тимчасовий порядок складання, подання й експертизи заявки на об’єкт права інтелектуальної власності (винахід, корисну модель, знак для товарів і послуг) у формі електронного документа.

Згідно з Порядком, електронна заявка з накладеним електронним цифровим підписом подається на адресу сервера установи експертизи (http://www.ukrpatent.org) засобами телекомунікаційного зв’язку. Для цього використовуються програмні засоби системи подання електронних заявок, які є доступними через веб-сайт установи експертизи в мережі Інтернет.

Вимоги до складання електронної заявки і змісту її документів є такими ж самими, як і вимоги до документів заявки на паперових носіях.

Проте довіреність на представництво за заявкою; заперечення проти заявки; копія попередньої заявки для встановлення пріоритету; документ, що підтверджує показ заявленого знака на виставці для встановлення пріоритету, не можуть подаватися в електронному вигляді. Вони мають бути подані на паперових носіях.

Тимчасовий порядок діє з 01.02.2012 р. до 30.12.2012 р.

 

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»