• Посилання скопійовано

Янукович найближчим часом доручить доопрацювати Митний кодекс

Президент України Віктор Янукович найближчим часом доручить доопрацювати Митний кодекс. Про це на брифінгу заявила перший заступник глави Адміністрації Президента України Ірина Акімова, передає кореспондент РБК-Україна.

"З прийняттям Митного кодексу не поставлена крапка. Нам необхідно доопрацювати всі пропозиції і такі пропозиції є. І у нас є пропозиції, які не знайшли повного відображення в прийнятому Митному кодексі після його ветування (у грудні 2011 р.). Це пропозиції від вітчизняного та іноземного бізнес-середовища. Найближчим часом має з’явитися доручення Президента, де будуть чітко прописані напрямки для доопрацювання Митного кодексу", - сказала Акімова.

За її словами, зокрема, вимагає доопрацювання механізм оподаткування на ввезення дорогих яхт.

Нагадаємо, сьогодні Президент України підписав нову редакцію Митного кодексу України.

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»