• Посилання скопійовано

Затверджено Вимоги до роботодавців щодо захисту працівників від шкідливого впливу хімічних речовин

Наказ МНСУ від 22.03.2012 р. №627 «Про затвердження Вимог до роботодавців щодо захисту працівників від шкідливого впливу хімічних речовин», наказ набирає чинності з дня офіційного опублікування

МНСУ затвердив Вимоги до роботодавців щодо захисту працівників від шкідливого впливу хімічних речовин.

Вони встановлюють вимоги до госпсуб’єктів щодо захисту працівників від небезпеки для їхнього здоров’я, що існує або виникає внаслідок впливу хімічних речовин, наявних чи таких, що можуть утворюватися на робочому місці у процесі роботи з хімічними речовинами. Також вони встановлюють спеціальні вимоги щодо захисту працівників від шкідливої дії важких металів, а також бензолу і його похідних та поширюються на всіх госпсуб’єктів незалежно від форми власності, що здійснюють діяльність, пов’язану з роботою з хімічними речовинами.

 

Автор: Хоміцка Маріанна

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»