• Посилання скопійовано

Затверджено форму примірного договору про конфіденційність наданої інформації про АТ

Наказ Фонду держмайна від 18.07.2012 р. №3139 «Про затвердження Примірного договору про конфіденційність наданої інформації про акціонерне товариство»

Фонд держмайна наказом №3139 затвердив форму Примірного договору про конфіденційність наданої інформації про акціонерне товариство.
Відповідно до зазначеного договору отримуюча сторона зобов’язується належним чином зберігати отриману конфіденційну інформацію про АТ, щоб уникнути розголошення або використання цієї інформації будь-якою іншою особою, підприємством, організацією та установою.
Отримуюча сторона може доводити надану інформацію про АТ до своїх керівників, працівників, партнерів, повноважних представників, але виключно у випадках, коли вони повинні знати цю інформацію для надання допомоги отримуючій стороні для прийняття рішення щодо доцільності придбання пакета акцій АТ.
Отримуюча сторона зобов’язана:
— повідомити кожного з представників про конфіденційність наданої інформації та про умови цього договору;
— дати інструкції кожному з представників щодо дотримання конфіденційності під час роботи з конфіденційною інформацією і використовувати її тільки в зв’язку з проведенням роботи для прийняття рішення щодо доцільності придбання пакета акцій АТ;
— нести відповідальність за неналежне використання конфіденційної інформації будь-яким з його представників.
Інформація не буде вважатися конфіденційною у разі, якщо вона вже відома отримуючій стороні до укладання цього договору, вона є або стане загальновідомою внаслідок невірних, недбалих або умисних дій з боку розкриваючої сторони, а також якщо вона отримана від третьої особи без обмежень та без порушення цього договору.
Конфіденційна інформація про АТ, яка надана отримуючій стороні, залишається виключною власністю розкриваючої сторони. Усі копії документів, які містять конфіденційну інформацію про АТ, повинні негайно бути повернуті розкриваючій стороні або, на її вимогу, знищені.
Якщо у випадку недбалого зберігання або розголошення конфіденційної інформації отримуючою стороною будуть нанесені збитки розкриваючій стороні або АТ, отримуюча сторона зобов’язана відшкодувати заподіяні збитки згідно з чинним законодавством України.

Автор: Хоміцка Маріанна

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»