• Посилання скопійовано

Проведення земельних торгів буде врегульовано на законодавчому рівні

Верховна Рада України прийняла за основу проект Закону України «Про внесення зміни до розділу Х «Перехідні положення» Земельного кодексу України» (реєстр. №11261)

Законопроектом передбачається, що підготовка лотів до проведення земельних торгів має включати також визначення кадастрового номера земельної ділянки у порядку, визначеному Кабінетом Міністрів України.
Такий порядок пропонується встановити до запровадження державної реєстрації земельних ділянок державної та комунальної власності, що виставляються на земельні торги згідно із Законом «Про Державний земельний кадастр», та речових прав на такі земельні ділянки відповідно до Закону «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень».
Прийняття цього Закону сприятиме врегулюванню питання проведення торгів з продажу земельних ділянок державної та комунальної власності та прав на них.

Джерело: Державне агентство земельних ресурсів

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»