• Посилання скопійовано

Призначено дату кваліфікаційного екзамену для претендентів на посаду члена ради недержавного ПФ

Кваліфікаційний екзамен для осіб, які претендують на право обіймання посади члена ради НПФ або на право здійснення функцій з адміністрування НПФ, відбудеться 25 жовтня 2012 року

Підкомісія з проведення екзаменів для осіб, які претендують на право обіймання посади члена ради недержавного пенсійного фонду, або на право здійснення функцій з адміністрування недержавних пенсійних фондів єдиної Екзаменаційної (атестаційної) комісії Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг, вирішила призначити проведення кваліфікаційного екзамену для осіб, які претендують на право обіймання посади члена ради недержавного пенсійного фонду, або на право здійснення функцій з адміністрування недержавних пенсійних фондів, на 25 жовтня 2012 року.
Екзамен буде проводитися за адресою: м. Київ, вул. Дмитрівська, 71, ВНЗ «Київський міжгалузевий інститут підвищення кваліфікації», тел.: 484-19-31.

Джерело: Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»