• Посилання скопійовано

Нові форми звітності №3-ПН та 4-ПН: проекти

Опубліковані проекти наказів про затвердження форм звітності №3-ПН та №4-ПН

Нові форми звітності №3-ПН та 4-ПН: проекти

Мінсоцполітики оприлюднило проекти наказів про затвердження таких форм звітності:   

- 3-ПН "Інформація про попит на робочу силу (вакансії)"; 

- 4-ПН "Інформація про заплановане масове вивільнення працівників у зв'язку із змінами в організації виробництва і праці".

Форма 3-ПН  подається при наявності у роботодавця вакансії.

Форма №4-ПН заповнюється роботодавцями у разі запланованого масового вивільнення працівників у зв’язку із змінами в організації виробництва і праці, у тому числі ліквідацією, реорганізацією або перепрофілюванням підприємств, установ та організацій, скороченням чисельності або штату працівників підприємства, установи та організації незалежно від форми власності,  виду діяльності та господарювання.

Інформація подається не пізніше, ніж за два місяці до вивільнення працівників, до територіального органу Державної служби України у районі, місті, районі у місті, за місцем реєстрації як платника єдиного внеску.

 

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»