• Посилання скопійовано

Міндоходов хоче ввести пенсійний збір в 1% від покупки безготівкової валюти суб'єктами ЗЕД

Міністерство з доходів і зборів пропонує встановити збір до Пенсійного фонду України в 1% з обсягу операцій з купівлі іноземної валюти в безготівковій формі суб’єктами зовнішньоекономічної діяльності

Міндоходов хоче ввести пенсійний збір в 1% від покупки безготівкової валюти суб'єктами ЗЕД

Об этом говорится в законопроекте “О внесении изменений в закон Украины “О сборе на обязательное государственное пенсионное страхование”, опубликованном на сайте Миндоходов.

“Сегодня возникла настоятельная необходимость относительно введения уплаты сбора на обязательное государственное пенсионное страхование при осуществлении операций по купле субъектами внешнеэкономической деятельности иностранной валюты в безналичной форме в качестве дополнительного источника формирования государственного бюджета, средства которого направляются на выплату пенсий, надбавок и повышений к пенсиям, назначенных по разным пенсионным программам”, – говорится в обосновании законопроекта.

Объемы возможных привлечений к ПФУ министерством не приведены.

Напомним, ранее министр по доходам и сборам Украины Александр Клименко заверил европейских инвесторов, что правительство не планирует вводить новые налоги.

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»