• Посилання скопійовано

Набрав чинності наказ про застосування автоматичного зарахування штрафів за порушення Правил дорожнього руху

Тепер при подачі касових документів або розрахункових документів на сплату штрафів платники, заповнюючи реквізит «Призначення платежу», вказують код платежу, визначений Порядком кодування платежу для сплати штрафів за порушення ПДР

Набрав чинності наказ про застосування автоматичного зарахування штрафів за порушення Правил дорожнього руху

Сегодня вступил в силу приказ МВД от 20.06.2013 г. № 606, которым утверждены:

- Инструкция по обмену информацией между автоматизированной системой «Управление финансами МВД» и системой «Национальная автоматизированная информационная система Департамента Госавтоинспекции»;

- Порядок кодировки платежа для уплаты штрафов за нарушение Правил дорожного движения.

Теперь при подаче кассовых документов или расчетных документов на уплату штрафов плательщики, заполняя реквизит «Назначение платежа», указывают код платежа, определенный Порядком. Код платежа содержит: код Классификации доходов бюджета, серию и номер протокола об админправонарушении. В случае неполного или ошибочного заполнения плательщиком кода платежа в реквизите «Назначение платежа» платежных документов автоматический зачет уплаченного штрафа будет невозможен.

Джерело: ЮРЛІГА

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»