• Посилання скопійовано

Пропонується змінити критерії визначення великих платників податків і не тільки

На сайті Міндоходів оприлюднено проект Закону щодо внесення змін до Податкового кодексу України

Пропонується змінити критерії визначення великих платників податків і не тільки

Міндоходів оприлюднило проект Закону "Про внесення змін до Податкового кодексу України".

Згідно з проектом, Реєстр великих платників податків на наступний рік формується та затверджується центральним органом виконавчої влади, що забезпечує  формування та реалізує державну податкову і митну політику, та оприлюднюється на веб – порталі.

Платники податків, які включені до Реєстру великих платників податків та не перебувають на обліку в контролюючому органі, що здійснює супроводження великих платників податків, зобов'язані стати на облік у такому контролюючому органі з початку податкового періоду (календарного року), на який сформовано Реєстр.

Крім цього, Міндоходів оприлюднено Проект наказу "Про затвердження форми Книги обліку доходів і витрат, яку ведуть фізичні особи – підприємці, крім осіб, що обрали спрощену систему оподаткування, і фізичні особи, які провадять незалежну професійну діяльність, та Порядку її ведення".

 

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»