• Посилання скопійовано

Адміністративний тиск на підприємців буде зменшено

Відбулося обговорення проекту Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо скорочення кількості документів дозвільного характеру»

Адміністративний тиск на підприємців буде зменшено

16 вересня 2013 року в Комітеті з питань підприємництва, регуляторної та антимонопольної політики Верховної Ради України відбулася робоча нарада з обговорення проекту Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо скорочення кількості документів дозвільного характеру» (реєстр № 2436а), поданого Президентом України.

Проект Закону України розроблено на виконання на виконання заходів Національного плану дій на 2012 рік щодо впровадження Програми економічних реформ на 2010-2014 роки «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава», затвердженого Указом Президента України від 12.03.2012 № 187.

У нараді взяли участь Перший заступник Голови Держпідприємництва України Потімков О.Ю., представники Адміністрації Президента України, Держпідприємнитва України, Мінекономрозвитку України, представники неурядових громадських організацій, незалежних експертів, зокрема, Міжнародної фінансової корпорації, Європейської Бізнес Асоціації, Федерації роботодавців України.

Прийняття законопроекту дозволить суттєво зменшити адміністративний тиск на суб’єктів господарювання, упорядкувати кількість документів дозвільного характеру, узгодити норми окремих законів.

Учасники наради підтримали прийняття законопроекту у першому читанні з необхідністю внести незначні поправки і уточнення до його змісту під час підготовки його розгляду у другому читанні.

Джерело: Державна регуляторна служба України

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»