• Посилання скопійовано

В Україні планують ввести «мобільне паркування»

У Мінрегіоні розробили зміни до Правил паркування транспортних засобів, які зараз проходять процедуру погодження центральними органами виконавчої влади

В Україні планують ввести «мобільне паркування»

В Україні планують ввести «мобільне паркування». У Мінрегіоні розробили відповідні зміни до Правил паркування транспортних засобів, які зараз проходять процедуру погодження центральними органами виконавчої влади.

Документ має на меті поліпшити ситуацію з дотриманням Правил паркування транспортних засобів у населених пунктах України, впровадити систему паркування на європейському рівні та зробити користування послугами паркування більш зручним для водіїв транспортних засобів.

«Мобільне паркування» - безготівковий спосіб плати за паркування за допомогою мобільних телефонів. Послуга  передбачає надання користувачу можливості скористатися раніше передплаченими послугами з користування майданчиками для платного паркування за допомогою засобів мобільного зв'язку через спеціально призначену комп'ютеризовану систему технічних засобів. Сьогодні такий спосіб оплати є європейським стандартом плати за послуги паркування.

Проектом змін також передбачено механізм посилення відповідальності за несплату або сплату у не повному обсязі послуг з паркування.  

Джерело: Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»