• Посилання скопійовано

Проект держбюджету-2015 буде заснований на новій податковій базі

Глава ДФСУ Ігор Білоус заявив, що проект державного бюджету-2015 буде грунтуватися на новій податковій базі, в основу якої лягли пропозиції Кабміну

Проект держбюджету-2015 буде заснований на новій податковій базі

Проект государственного бюджета-2015 будет основываться на новой налоговой базе,  в основу которой легли предложения Кабмина. Об этом в ходе пресс-конференции заявил глава Государственной фискальной службы Игорь Билоус.

Так,  с 22 до 9 будет сокращено общее количество налогов, будет реформирован налог на прибыль предприятий и снижены ставки для плательщиков единого социального взноса,  а также будет расширена база налогообложения в сфере недвижимости.

Кроме того, изменения коснутся размера акцизных сборов на алкоголь, табак и нефтепродукты. Органы самоуправления получат право  устанавливать на них  акцизные сборы,  размеры которых не должны превышать 5% от стоимости их  реализации.

Министр финансов Украины Наталия Яресько прогнозирует формирование проекта государственного бюджета на следующий год, который будет сложным и жестким, до конца 2014 года.

Джерело: ForUm

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»