• Посилання скопійовано

Готуються зміни до Держбюджету

Кабінет Міністрів внесе до парламенту проект закону про зміни до Державного бюджету та пакет пов’язаних із ним законопроектів до 15 лютого

Готуються зміни до Держбюджету

Кабінет Міністрів внесе до парламенту проект закону про зміни до Державного бюджету та пакет пов’язаних із ним законопроектів до 15 лютого. Про це заявив віце-прем’єр-міністр — міністр культури В’ячеслав Кириленко на засіданні Погоджувальної ради керівників депутатських фракцій та голів комітетів.

Також В’ячеслав Кириленко повідомив про ініціативу Кабінету Міністрів провести позачергове засідання Верховної Ради в останній тиждень лютого для розгляду цих законопроектів, повідомляє прес-служба віце-прем’єр-міністра.

Г олова Верховної Ради України Володимир Гройсман, своєю чергою, повідомив, що законопроект про внесення змін до бюджету на 2015 рік буде розглянутий після завершення переговорів з місією Міжнародного валютного фонду.

Керівник Парламенту не виключив, що разом зі змінами до бюджету на поточний рік Уряд внесе ряд законопроектів, які у тому числі спрямовані на виконання оновленого бюджету.

Після цього, сказав В. Гройсман, увесь пакет законодавчих актів розглядатиметься у фракціях і комітетах, аби на голосування до сесійної зали було винесено узгоджені рішення.

Він також зазначив, що нині від Уряду не надходило інформації щодо можливих термінів внесення відповідних законодавчих ініціатив.

На підставі: Верховна Рада України

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»