• Посилання скопійовано

Прийнято зміни до держбюджету на 2015 рік

Парламент ухвалив урядові зміни до Державного бюджету на 2015 рік

Прийнято зміни до держбюджету на 2015 рік

Верховна Рада України ухвалила внесені Кабінетом Міністрів України зміни до Державного бюджету на 2015 рік. За відповідний проект закону № 2147 проголосували 273 народні депутати.

Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк наголосив, що за результатами обговорення проекту змін до Держбюджету Уряд врахував низку пропозицій народних депутатів. Зокрема, передбачено 300 мільйонів гривень на будівництво житла для учасників антитерористичної операції.

Арсеній Яценюк нагадав, що додатково 3 мільярди гривень виділяється на допомогу тимчасово переміщеним особам.

12,5 мільярда гривень додатково направляється на фінансування субсидій для малозабезпечених громадян.

Верховна Рада України 272-ма голосами ухвалила законопроект № 2147 із урахуванням висновків профільного комітету та озвучених пропозицій Прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка.

Джерело: КМУ

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»