• Посилання скопійовано

Президент вніс до ВРУ законопроект щодо створення нацбюро фінбезпеки

Петро Порошенко вніс на розгляд Верховної Ради законопроект про "Національне бюро фінансової безпеки" з позначкою "невідкладний"

Президент вніс до ВРУ законопроект щодо створення нацбюро фінбезпеки

Петро Порошенко вніс на розгляд Верховної Ради законопроект про "Національне бюро фінансової безпеки" з позначкою "невідкладний". Про це повідомляє прес-служба глави держави.

«Сьогодні я підписав і визначив як невідкладний законопроект, який був розроблений в Парламенті за допомогою Уряду, про Національне бюро фінансової безпеки», - повідомив Президент Петро Порошенко під час прес-конференції для ЗМІ у ході робочої поїздки до Вінницької області.

«Що це означає? У силовиків більше немає можливості заходити на підприємства», - підкреслив Президент.

За словами Порошенка, всі вони приходили перевіряти сплату податків: поліція, СБУ, прокуратура, митниця. «Всі. Мені це дуже добре відомо», - зауважив він.

«Сьогодні ми говоримо: вам немає там (на підприємствах - ред.), що робити. Є одна служба, яка розбереться з податками», - зазначив Президент.

Він також зауважив, що передбачається можливість для підприємця у суді захиститися, і лише якщо у суді він програє і не бажатиме сплачувати податки, тільки тоді можна буде застосовувати правоохоронний компонент. А також нагадав про законодавчу ініціативу щодо оподаткування виведеного капіталу.

«Кардинальна зміна всієї інвестиційної концепції», - наголосив Президент.

Глава держави акцентував на важливості сьогодні захистити середній клас в Україні.

Проте звертаємо увагу, що наразі на сайті ВРУ немає офіційної інформації про реєстрацію цього законопроекту. Слідкуйте за нашими новинами.

Джерело: Офіційне інтернет-представництво Президента України

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»