• Посилання скопійовано

10 млрд грн додаткових надходжень від податків: оновлений план Уряду на 2020 рік

У проекті державного бюджету на 2020 рік до другого читання дохідна частина збільшена за рахунок плану з додаткового збору податків

10 млрд грн додаткових надходжень від податків: оновлений план Уряду на 2020 рік

У проекті державного бюджету на 2020 рік дохідна частина збільшена за рахунок збільшення плану зі збору податків. Про це йдеться в пояснювальній записці до проекту закону "Про державний бюджет України на 2020 рік" (проект №2000), який Кабінет міністрів подав до Верховної ради до другого читання, - повідомляє РБК-Україна.

Згідно з документом, ПДФО збільшено на 4,7 млрд грн (у проекті до першого читання планувалося зібрати 124,7 млрд грн).

Крім того, податок на прибуток підприємств збільшено на 4,3 млрд грн. ПДВ з вироблених в Україні товарів (робіт, послуг) збільшено на 3,3 млрд грн.

У той же час рентну плату за користування надрами зменшено на 3,3 млрд грн.

***

Читайте також:

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»