• Посилання скопійовано

У Держбюджеті-2020 року підвищення податків не буде, – Гончарук

За словами Прем’єр-міністра, Уряд не шукає додаткові ресурси у підвищенні податків

У Держбюджеті-2020 року підвищення податків не буде, – Гончарук

Глава Кабінету Міністрів України Олексій Гончарук запевнив, що у державному бюджеті на 2020 рік уряд не закладав підвищення податків. Про це він сказав у ході презентації бюджету на засіданні Кабміну, передає кореспондент РБК-Україна.

За його словами, уряд зараз працює 24 на 7 для початку запуску економіки.

«Уряд зараз працює 24 на 7 для початку запуску економіки. Ми в цьому бюджеті не плануємо підвищувати податки. Уряд не шукає додаткові ресурси в підвищенні податків», – сказав Гончарук.

Нагадаємо, Кабінет міністрів України представляє підготовлений до другого читання законопроект про бюджет-2020.

Також нагадаємо, що 18 жовтня Верховна рада України прийняла законопроект про державний бюджет на 2020 рік за основу в першому читанні. Слід зазначити, що в бюджеті-2020 закладені кошти на проведення земельної реформи та запровадження ринку землі.

Додамо також, бюджет-2020 отримав більше 2,5 тис. поправок до другого читання. Так, міністр фінансів Оксана Маркарова заявляла, що проект держбюджету-2020 подадуть на друге читання не пізніше 3 листопада.

***

Читайте також:

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»