• Посилання скопійовано

Затверджено Правила охорони праці на автотранспорті

Наказ МНСУ від 09.07.2012 р. №964 «Про затвердження Правил охорони праці на автомобільному транспорті»

МНСУ затвердило Правила охорони праці на автомобільному транспорті, які поширюються на госпсуб'єктів, що організовують або здійснюють роботи на автотранспорті (наказ МНСУ від 09.07.2012 р. №964).
На кожному підприємстві розробляється інструкція з охорони праці відповідно до вимог Положення про розробку інструкцій з охорони праці.
Забороняється допускати до роботи працівників, які не пройшли навчання та перевірку знань з питань охорони праці та пожежної безпеки.
Роботодавець має створити на кожному робочому місці у кожному структурному підрозділі умови праці відповідно до вимог законодавства та забезпечити додержання вимог щодо прав працівників у сфері охорони праці.
Усі працівники мають бути поінформовані роботодавцем під підпис про умови праці на підприємстві, наявність на робочому місці, де вони працюватимуть, небезпечних і шкідливих виробничих факторів, які ще не усунуто, можливі наслідки їх впливу на здоров'я та про права працівників на пільги і компенсації за роботу в таких умовах відповідно до чинного законодавства та колективного договору.

Автор: Хоміцка Маріанна

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Ліцензії і дозволи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Ліцензії і дозволи»