• Посилання скопійовано

Як контролюватимуть дотримання Ліцензійних умов централізованого водопостачання та водовідведення

Постанова Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг від 10.08.2012 р. №283 «Про затвердження Порядку контролю за дотриманням ліцензіатами Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення»

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг, постановою від 10.08.2012 р. №283 затвердила Порядок контролю за дотриманням ліцензіатами Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення. Дія Порядку поширюється на всіх суб'єктів господарювання, ліцензована діяльність яких регулюється Комісією.
Контроль за дотриманням ліцензіатами Ліцензійних умов здійснюється шляхом аналізу обов'язкової звітності та документів, отриманих від ліцензіатів, чи інших матеріалів, що надходять до Комісії, а також шляхом проведення планових і позапланових перевірок.
Планові перевірки проводяться з урахуванням критеріїв, за якими оцінюються ступінь ризику від здійснення госпдіяльності та періодичність проведення планових заходів, відповідно до річних або квартальних планів перевірок, оприлюднених на офіційному веб-сайті Комісії, у строк, не більший ніж п'ятнадцять робочих днів, а для суб'єктів малого підприємництва ? п'ять робочих днів.
Позапланові перевірки здійснюються у строк, не більший ніж десять робочих днів, а щодо суб'єктів малого підприємництва ? два робочі дні.

Автор: Царук Светлана

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Ліцензії і дозволи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Ліцензії і дозволи»