• Посилання скопійовано

Хто має право оптом торгувати медичним спиртом

ДПС України роз'яснила, хто має право здійснювати оптову торгівлю спиртом етиловим з медичною та ветеринарною метою

У податковій пояснили, що згідно зі ст. 14 Закону України від 19 грудня 1995 року №481/95-ВР «Про державне регулювання виробництва й обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів» імпорт, експорт або оптова торгівля етиловим спиртом здійснюються за наявності ліцензій тільки державними підприємствами, спеціально уповноваженими на це Кабінетом Міністрів України (Укрспирт). Окрім оптової торгівлі з медичною та ветеринарною метою, яка може здійснюватися за наявності ліцензії установами охорони здоров′я та суб'єктами господарювання зооветеринарного постачання незалежно від форм власності.
Кабінет Міністрів України веде реєстр зазначених установ охорони здоров'я та підприємств зооветеринарного постачання.

Джерело: UBR

Рубрика: Держрегулювання/Ліцензії і дозволи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Ліцензії і дозволи»