• Посилання скопійовано

Введення електронної заяви на отримання ліцензії на оптову торгівлю алкоголем і тютюном відтерміновано

ДФСУ до кінця червня 2018 року буде запроваджено новий сервіс щодо подання заяви в електронному вигляді через «Єдине вікно»

Введення електронної заяви на отримання ліцензії на оптову торгівлю алкоголем і тютюном відтерміновано

В офційному виданні ДФС «Вісник. Офіційно про податки» звертають увагу суб’єктів господарювання, які мають намір отримати ліцензії на оптову торгівлю та виробництво спирту, алкогольних напоїв та тютюнових виробів на наступне.

ДФСУ до кінця червня 2018 р. (орієнтовно) буде запроваджено новий сервіс щодо подання заяви в електронному вигляді через «Єдине вікно» (переоформлення/отримання дубліката/анулювання ліцензії та внесення чергового платежу за ліцензію (щорічний платіж)), з дотриманням умови щодо реєстрації електронного підпису підзвітних осіб у порядку, визначеному законодавством, як передбачено для податкової звітності.

Як бачимо, термін запровадження цього сервісу відтерміновано на два місяці. Раніше податківці повідомляли про його запровадження з квітня цього року.

Джерело: Вісник. Офіційно про податки

Рубрика: Держрегулювання/Ліцензії і дозволи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Ліцензії і дозволи»