• Посилання скопійовано

Бізнесу продовжили спрощене отримання дозволу у сфері відходів

Строки дійсності поданих субʼєктами господарювання декларацій про провадження господарської діяльності щодо здійснення операцій з оброблення відходів продовжено на чотири календарних місяці

Бізнесу продовжили спрощене отримання дозволу у сфері відходів

Європейська Бізнес Асоціація розповідає, що 4 червня Кабінет Міністрів України схвалив внесення змін до постанови КМУ №1137 від 31 жовтня 2023 року.

Так, було продовжено строки дійсності поданих субʼєктами господарювання декларацій про провадження господарської діяльності щодо здійснення операцій з оброблення відходів на чотири календарних місяці.

За даними Реєстру дозволів на здійснення операцій з оброблення відходів, тільки 23 підприємства отримали такий дозвіл, хоча потенційно така необхідність є у тисяч підприємств по всій країні.

Завдяки нинішнім змінам, до 9 жовтня компанії мають час, щоб зібрати всі документи та отримати дозвіл на оброблення відходів.

Асоціація зверталась до Міндовкілля та Мінекономіки з відповідним проханням і дякує за підтримку бізнесу у цей складний час. Адже наявність цього дозволу є однією з умов для отримання інших дозвільних документів, наприклад ліцензії на управління небезпечними відходами тощо.

Джерело: Європейська Бізнес Асоціація

Рубрика: Держрегулювання/Ліцензії і дозволи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Ліцензії і дозволи»