• Посилання скопійовано

Держказначейство: про плату за надання адмінпослуг

Починаючи з 06.02.2012 р. в органах Державної казначейської служби функціонують рахунки для зарахування плати за адмінпослуги.

Державна казначейська служба України у листі №17-08/920-5189 висловилася щодо плати за надання адміністративних послуг.

Відповідно до статті 45 Бюджетного кодексу Держказнайчество, як зазначається у листі Служби, контролює надходження податків до бюджету, а також повернення тих із них, які помилково або надміру нараховані і зараховані до бюджету.

Плата за надання адміністративних послуг належить до доходів загального фонду Держбюджету. Для зарахування плати за адмінпослуги передбачено (Класифікацією доходів бюджету) код класифікації доходів бюджету 22012500 «Плата за надання інших адміністративних послуг».

Починаючи з 06.02.2012 р. в органах Державної казначейської служби функціонують рахунку для зарахування плати за админуслуги, відкриті по балансовому рахунку 3111 «Надходження до загального фонду державного бюджету».

Реквізити рахунків можна отримати в органах Держказначейства за місцем перебування платників податків. Реквізити рахунків для зарахування надходжень до бюджету, відкриті у Головному управлінні Держказначейства у Києві, розміщено на веб-сайті: http://www.treasury.kiev.ua.

 

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»