• Посилання скопійовано

Розбіжності у реєстраційних даних фізособи ДПС опрацьовує у 3-денний термін

Під час оформлення закордонного паспорта працівники паспортного столу виявили невідповідність у написанні мого прізвища у довідці ІПП (замість м’якої Є — тверда Е). Якими є строки виправлення цієї помилки? (Хвилююся, бо вже сплатив держмито, послуги ВВІР та бланк на закордонний паспорт.)

Відповідно до пп. 4.2.5 наказу МВСУ та ДПАУ від 19.06.2003 р. №647/303 громадянину необхідно звернутись з паспортом до органу ДПС за місцем свого проживання, отримати нову картку платника податків (з податковим номером). Розбіжності у реєстраційних даних (2-й тип помилки) опрацьовуються в органі ДПС у 3-денний термін від дати звернення.

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»