• Посилання скопійовано

Відкликаємо власні заяви про реєстрацію баз персональних даних на працівників

Бази даних на працівників реєструвати не потрібно, а якщо заява вже була подана, слід звернутися до ДСЗПД

Відкликаємо власні заяви про реєстрацію баз персональних даних на працівників

У зв’язку з набранням чинності 20.12.2012 р. Законом України від 20.11.2012 р. №5491-VI володілець персональних даних звільняється від обов’язку реєстрації баз персональних даних: 

- на працівників; 

- членів громадських, релігійних організацій, професійних спілок, політичних партій. 

Володілець персональних даних (заявник) має можливість звернутися до Державної служби України з питань захисту персональних даних (далі — ДСЗПД) із проханням про нереєстрацію баз персональних даних у вищезазначених сферах

Завантажити форму заяви >> 

ДСЗПД повідомляє, що подані заяви про реєстрацію баз персональних даних опрацьовуються за чергою, у порядку їх надходження. У зв’язку зі значною кількістю заяв на сьогодні опрацьовуються: паперові заяви — 8 — 10 грудня 2011 року, електронні заяви — 14 грудня 2011 року. 

ДСЗПД підтверджує: навіть якщо заява не опрацьована, факт її подання свідчить про відсутність ухилення від державної реєстрації бази персональних даних.

 

Автор: Катеринец Наталья

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»